<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3545371467361069414\x26blogName\x3d::+my+way+of+thinkin;+::\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://mistagrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mistagrax.blogspot.com/\x26vt\x3d-82920589547423649', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
me, myself...


Syam here!!. Work as IT Executive at 7-Eleven Malaysia Sdn Bhd. Just wanna share about myself here and get people to know me better. My Story, My Life.


luv & like...

...

chat & boraks...
**Sembang2 only. If u wanna comment bout my post, do it inside the comments

2 do lists

16 August > Kenduri @ Amok's
20 August > ICT n Islam Presentation
22 August > 1st Ramadhan
31 August > Happy Birthday Malaysia!!!
20 September > Raya Time
2 October > FYP Beta Testing
23 October > Submit FYP Report
30 October > FYP Final Presentation
20 November > Abah's birthday
27 November > Salam Aidil Adha



visitors count...



tqs...
Layout & css by:kynzgerl

coming soon!!!!!
Monday, June 30, 2008 @ 5:39 PM


i'm not ganna be around from 2morrow til saturday coz melaksanakan tugas negara..hahahahaha...

so mintak2 la jgn beku jer masa i'm x on9 4 dat period...sesaper yg request tu InsyaAllah akan cuba di penuhi depends on masa time tu k..kalo ada InsyaAllah ada..kalo xder jgn mare erkk...

blk nnti i'll repot wat happen time aku xder tu...hopefully sumthing interesting n memorable.....



chioooooooo....

Labels:



mista.grax
0 comment

scary morning.....not really!!!!
Friday, June 27, 2008 @ 5:50 PM


korang penah kena pow?????aku penah la sekali masa zaman2 bdk3 sekolah dulu...tp yesterday it nearly happen 2 me...

yesterday...since fixa nak p keja so i asked him 2 drop me by at IMR since i could take bus 2 go back to seremban by bus..it was about 7.30 am...not really early kan..da reason i wnet back 2 seremban early coz i didn't need to share y seat with anyone coz x rmi yg akan naik ke seremban...so bes la kann....aman idup...

i decided 2 take bus in front of HKL coz senang la psl kat situ rmi yg akan naik bas...on my way to HKL suddenly there's an India guy asked me wat time...so i just told him la...don expected more la coz dia trus jln laju...

then he stoped n asked me whether i'm malay or eurasian coz he told me dat da way i talked like eurasin...(WTH kan...i realise dat my english sound typical malay...frankly.....)...dlm ati aku cakap...it gonna be sumthing wrong with dis guy...it was true...

then he started told me bout himself...he's from shah alam n has been chased out from home coz he converted 2 Muslim...2gether with a piece of photocopy paper he wanted me to read...aku sendiri x paham apa yg tulis kat kertas tu..i just ignored wat he's talking n just gave da paper back to him...

them he asked me 2 give him RM3 2 went back to shah alam...dat time laie la aku dh tau niat sebenarnya from da moment he asked da time...with all da self experiences n friends' i just told him i only hv enough money to go back 2 seremban....at first i wanna gave him RM1 since b4 dat i've prepared RM3 4 bus fare then i cancel my intention coz once u give even a single cent they will tried very hard to ask 4 more or even more than wat they ask 4....

after he realised dat i knew his plan then he just left n mayb asked from some1 else....i felt relieved after n thankful coz he didn't try to do extremely....then bus pun spi...trus la laie lega beb....

there're a tips 4 us if u face that situation.....
  • sometime they will target someone yg bwk beg blk kampung - don remember wat people call it (especially kat area CM n kotaraya, KL)
  • don ever open ur wallet/purse 2 give them money coz if they see alot of money maybe they'll just grab ur wallet/puse n just run away...mayb there's no 1 will help u....
  • don give any anything even a cent..like i said earlier...they will request more n more...
  • just ignore people n if can walk as fast as u can...
  • they'll x disturb u if u with some1 else...if u're alone once again ignore them....
  • 4 guys kalo jln area2 tmpt2 dat i mentioned b4 plzzs don letak ur wallet kat belakang ur pants coz sumtime da "jerks" will just pick pocket kan jer bler tgh rmi org...(frankly i nearly be a victim...Alhamdulillah masa tu aku alert...)
  • alert with ur surrounding...if i feel sumthing wrong with ur surrounding just cancel ur intention to use that place...
  • slalo2 la doa dlm ati n baca la apa2...takut diorg akan pukau korang...there's a lot of pukau cases....InsyaAllah DIA akan tolong......
  • if smpi situation yg "jerks" tu leh smpi cederakan korang better just give them wat they need....love urself rather than ur harta....at dat point yu can do nothing...(my friend dh smpi situation yg dia dh hala kan pisau kat dia...time tu mmg kecut perut beb...)

i think dat's all yg leh aku share ngan korang...once again jaga diri n ur belonging very2 well...kalo bkn kita saper laieee...don be a victim to dat "jerks".....



mista.grax
0 comment

telur fest
@ 1:48 AM






last tuesday - June 24th 2008 ada la sorang tu turns 23yo....(dis 1 i can accept early 20s yaaa...hahahha)...dat person is faxa....since dh baper kali birthday celebration yg kitorg wat including twin birthday dat involve me n wawa last month kitorg dh xder idea nak suprise camnerr...

actually we've planned 2 give her telur 4 her birthday....but she doesn't know wat da telur exactly...mayb da others pun x paham kot simbolik telur tu 2 birthday girl tu...anyway dh lepas pun kan...

2 faxa kitorg rational laie nak baling telur kat ko...xkan la nak baling kot...sia2 jer nnti kena tembak ngan M16 made in T*a*l*n* tu...huahuhaua...(larikkk!!!!)....

akhirnya aku pasan yg TELUR FEST yg kononnya kitorg nak bg kat birthday girl tu is food that contain eggs...yer lerr...jus look at da foods yg ada masa suprise tu - cakes, puding,etc....kan elemen2 nya adalah telur...x gheti2 laieee...hahhahaha..

n yg suprise nya bler birthday girl sendiri menitiskan air mata...xtau psl apa..mayb psl videos yg kitorg wat utk dia..akhirnya misi nak wat org nangis berjaya gak after misi nak wat makcik sorang tu gagal.... (alasan nya masa kat kfc tu rmi sgt org!!!)

per2 pun puas ati gak la kan bler semua benda berjalan lancar n plg perit bg aku bler masa nak tiup belon bentuk love tu meletup beb masa tgh tiup...perhhh mmg bisa gler la bler belon tu meletup n kena kat leher ko...ishhhh..

nothing much 2 say...i just want 2 wish 2 faxa once again HEPI JADI ORANG TUA....hope u enjoy n happy with our suprise even not so suprise 2 u....coz it's so obvious kannn...
orait dat's all... i wanna watch semi final euro between spain n russia...hopefully my 2 fave teams (germany n spain gonna meet in da final dis sunday...)

chioooo.....

Labels:



mista.grax
0 comment

IAG TRAINING N PERFORMANCE
Thursday, June 26, 2008 @ 10:57 AM


TRAINING 23-25 JUNE 2008

finally after 3 months dpt gak aku kembali ke arena angklung...i really miss 2 pegang angklung dat's y la I just accept when faxa ask me to join...psl kalo lama sgt cuti dr arena tu kompom la senang nak senget kpala otak aku next time cam sengetnya makcik sorang tu...huahuahaua ..

it proven when my 1st training...even my angklung note yg biasa aku main tu pun aku leh blur + blank atda same time...not only angklung number aku blur but also jd nak pengsan bler tgk all da notes 4 all 10 song that we've 2 play on 25th...dat's y la makcik yg tu gak yg nyakat aku bler aku terhentak kaki masa training..nak wat camner la makcik...dat's da way saya nak lepas geram bler benda yg saya penah wat b4 dis sy blank n luper...ada paham??? lol lol...

i've a hard time bler msuk part lagu critical cam Lambada n Kopi Dangdut yg saya rasa laie ssh dr {oco2 (althoughrmi x minat nak main Poco2)..but i like it coz dat was my 1st long song yg aku main masa engintex dinner last sem...by hook or by crook i've to learn dat song...ngan penderaan yg bapak wat finally dpt gak la catch up lagu tu even in 3 days time...n credit 2 all performers yg sama2 gak men CHANTEK kan lagu2 tu...

2ward da performance day (June 25th) aku rasa smua dh excited kot nak perfrom especially aku coz once again with 3 months tu (klise kannn...wat evaaa...)

i think da most interesting n funny moment masa dh abis training tu...telah di jadikan makhluk Tuhan bernama L telah mencemar duli ke bilik angklung pada malam tu...membuatkan makcik dan makcik sehingga membuatkan sorang makcik tu terkujat utk menruskan misi utk isi perut yg telah lapar dengan mee goreng mamak itu...dengan dramatiknya kerusi menjadi tempat melepaskan ketakutan yg amatt....bertatahkan sudu n garpu ditangan yg tersedia menggigil....wat a moment mlm tu...kalo la ada camera time tu dh kompom akan ku rakam wat memori terindah...hahhahaha

enough bout training....let's move on to wat happen 2 performance nite....

PERFORMANCE NITE - 25 JUNE 2008

with 3 days training we are ready to perform...da event organized by psychology's post-grad n da special guests r Thailans's students..so we have to perform our bes to entertain them...da performance start with Enjit2 semut...then we stop 4 Isya'..suddely aku dh nampak my fave food - satay...OMG mmg tergugat iman skejap..aku ingat aku sorang jer yg x kuat iman ngan satay tu...tgk2 ada laie sorang tu yg laie over smpi note dia trus ilang...katanya kat note tu dh nampak satay..laie horror kann...hahhahah...

overall aku ske gler ngan performance nie psl da audiences really enjoy with us n not hasistate to clap their hand n sambutan diorg mmg gempak..n respect la...diorg x hirau lgsg pun makanan depan mata diorg psl agaknya terpesona ngn kitorg smpi every song diorg tepuk..diorg kat bwh enjoy kitorg pun mula enjoy...sorang dpd j abtu trus bergoyang...

climax nya performance tu bler diorg tepuk tangan 2gether bler lagu rasa sayang...mmg excited gler bler diorg pun sama2 tepuk tangan..laie la sorang bkd IAG nie main laie semangat including meee....at least org luar mmg hargai kitorg..psl mayb angklung sumthing yg unfamiliar ngan diorg kann...

other than great performance..kitorg gak di saji ngan really nice food..smpi sorang dh x larat nak ngabiskan nasi yg committee dh bg kat kitorg...satay, laksa jhr, salad, etc..tp xder la semua aku nak sumbat kannn...ahhhahha....

after all...a great nite with a great audiences....puas hati gwe...ada jer benda x puas...bler aku tersalah main n tukar angklung dr F ke 0...supposely lagu Lambada aku kena main F n suddenly ngan bengong nya aku tertukar ngan angklung 0..padahal angklung 0 tu aku kena main utk kopi Dangdut...smpi la ada la sorng tu pasan aku xmain F...tp respek la kat dia...dpt gler dia tau F xder...respek la ko...hehhehe...nak wat camner..KITA KAN MANUSIA BIASA!~!!!!

it's really experience yg plg berguna spy aku x wat laie benda tu....

i really hope 2 perform on 28th..unfortunately meeting aku kena di dahulukan..but Insya Allah i'll give my commitment 4 next show...orait erkk kak atun....

i tiks dat's all la bout training n perfromance...jap laie i'll post bout telur fest dat happen to some1 yg dh cuak since last 2 weeks...heheheh..

chioooooo

Labels:



mista.grax
0 comment

my One tree hill layout
Sunday, June 22, 2008 @ 4:26 AM


dis my 3rd layout...just ordinary one (still lookin' 4 extraordinary layout...)

since i'm da biggest fan of One Tree Hill..so i dedicate dis layout 2 all OTH fans...(seriuesly i can't wait 4 September)...

i'm using different colors dat i think suit with da background...(black still bautiful ritee!!!)...with xtra avatar that i took from one of da OTH fan site...still working on my own avatar...even i've experience on doing it but "malas" always ada....nnti la mayb bler blk uia blk since xder internet connection.... lol lol

so as usual...i need ur comments n critics 2 improve 4 future...

chiooo....


mista.grax
1 comment

am i asking ur money??????
Saturday, June 21, 2008 @ 7:50 PM


no...i'm not asking ur money, dude...

it's just behavior manusia2 kat malaysia ni yg cam x penah tgk orang...as most of u know that i'm a person yg ske kuar sorang2...da reason???coz i can do anything that i want..then x strict 2 anyone's order n i really need my privacy at dat time...

tp x la semua i'm da person yg x nak berteman kalo p mana2...if someone tu mmg ajak aku n beria2 sgt i'm willing 2 follow them...but most important thing i'm prefer to go anywhere alone....

even kat uia pun kalo aku rasa nak kuar 2 buy something aku x akan pikir saper aku nak ajak kuar...coz kalo aku ajak jer kompom la ada alasa..then if tau jer aku nak kuar dan2 tu la dia mintak aku beli barang...especially if i wannna go to Low Yatt...(i'm x refering to anybody...saper terkena tu paham2 jer laaa)....they just use me if they really desperate...

kisah nya camni...let's related 2 da title...camni...since aku nie ske kuar sorang2 especially kalo aku terasa nak kuar gak withou ajak sesaper...of coz la sumtimes kalo kita jalan sorang2..people will look at u...it's ok laie...aku x kisah sgt...

yg wat kekadang aku tensen bler aku nak makan..alone...n people will look at me just like they didn't see people b4...

byk kali dh org tengok aku cam jakun...nak jer aku ngamuk kat diorg AM I ASKING UR MONEY??????aku dh la jenis manusia plg benci kalo org tgk aku slack..laie la kalo org tu pandang slack masa aku tgh makan...cam la aku makan tu mintak duit dia smpi pandang aku cam x penah jumpa org....benda tu mmg pantang aku...dlm byk2 benda leh di tgk....aku gak la diorg duk tenung....tau la aku popular kann...hahhahah..

am i asking ur money???? No, rite....so please halakan ur view to other side n stop gossiping n looking at me!!!!!

dat's all folksss....
chiooooo.........

Labels:



mista.grax
0 comment

AYAT AYAT cinta by rossa
Wednesday, June 18, 2008 @ 1:26 AM


  • luv da novel....
  • luv da film (i'll review da film later erkkk)...
  • luv da ost...such a beautiful song....
  • but i don like rossa's dressing...
  • supposely someone else sing dis song...unfortunately her twin takes her place....how happy i am if the real singer sings dis song......hehheheh

Labels:



mista.grax
0 comment

Life Without Internet n Astro........
Tuesday, June 17, 2008 @ 3:25 AM


last weekon thursdaysome of u know that knew that i went 2 UIA to take my sis' thesis form since she still in 'pantang' condition....so i didn't know anything dat happened at house...

dat evening i went back home n suddenly my sis sathing wrong about our astro n phone line...as u know my phone limne also connect 2geter with my internet...

WTH kan...what's wrong my astro coz it's nothing happen da last time i watched it that is UERO match (i didn't remeber wat match n i don want to remeber either... ;) )...

i just ignore dat la coz my mum said mayb datnite akan ok la coz i happened b4...so just wait n wait...dh la astro xder n then internet pun laie la tensen aku tahap memuncak..nothing i can do man at dat critical time...

so dat thursday nite was a nitemare 4 me....huhuhuhuhu

on friday i started 2 call astro n telekom...overall they said that they will fix ASAP...except 4 astro we hv 2 call technician coz it's related to da decoder...

still they didn't fix anything n da astro technician didn't find my house (coz my house n dat taman do not hv any specific Jalan name)...another day yg horrible 4 me...

on saturday plak..early in da morning da astro technician came n repair my decoder....Alhamdulillah la everything fixed...

then my streamyx box smpi...so i think perfect time la 4 me coz i can using it without any doubt of having a long time (tau2 la kan kalo guna line...)..so once again i called telekom n made another report n again...n again up 2 10 times i've to called telekom...stil they said that they still woring on it...aku leh la sabar laie until la they said that it will be done after 3 p.m n then still camtu gak...

i done with it...malas aku nak call telekom dh...da response still "kitorg tgh repair nie....laie 30% nak siap".. i asked them when da 30% done n how big dat 30%....they just quiet jerr...kompom xtau nak respon apa...

kita kalo dh wat benda yg sama byk kali kompom la akan boring n tensen kan..same goes to me...i just wait n see jer wat will happen ngan phone aku tu...smpi la ahad aku mls dh nak wat apa2...i just my dad to take da next step...

pagi td mmg dh tahap critical la..maunya telekon akan kena bakar ngan famili aku coz still nothing they do 2 fix our prob...ptg td mmg dh smpi climax la tahap sakit ati + bengang tahap mendidih laaa...

it's my dad's turn 2 called telekom after me n my bro did work nothing...if it involved my dad mmg silap ari bln laaa...4 da 1st time since a long time my dad ngamuk sakan kat telekom tu....da whole house mmg dengar la or mayb smpi my neighbours' skali...aku rasa kalo la org tu jenis yg x tahan maki maunya nangis beb...apa xnya they gave us a really stupid n nonsense reasons...mmg silap org la bebbb...

then after 10 min suddenly ok dh phone aku..then we conclude dat my dad seem like has a power 2 make people follow him....more or less mmg betul pun...dh byk kali dh benda camni abis...my dad ngamuk jer after dat things come 2 normal....

so aku rs mmg 2 ari xder astro n 5 ari without internet makes me dumb n x tentu arah gak laaa..

dh la aku missed a lot of tv prog including euro matches then internet lak aku x leh nak update of anything...

hopefully la benda nie x jd laie kat famili aku...mg tahap angin la kena camtu in one time.....

chiooooo

Labels:



mista.grax
0 comment

tagged
Sunday, June 8, 2008 @ 11:13 PM


TAGGED!!!!!
tq 2 azuwachan 4 da tag....

7 FACTS ABOUT MISTAGRAX
  1. i'm da youngest in my family...da different age between me n my sis is 12yo while with my bro - 7yo...dat's y me with my bro not ngam at all...
  2. DATUK DATIN SERI HAJAH SITI NURHALIZA bt TARUDDIN is my fave artis eva...in short fanatic...don care wat people want 2 comments..i'm used 2 it..
  3. more than 12 years stayed in JB...sumtime i pretend n admit dat i'm johorean....
  4. penah skali blk seremban from jay bee ngan duit tggl 20 cent after bought bus ticket
  5. 5 years stayed in Klang, 10 years stayed in Jay Bee, currently stay in Seremban..
  6. not really like 2 play sports but like to watch it...especially major tournament of soccer, badminton, tennis, Formula 1, etc...
  7. like 2 watch movie n go anywhere alone coz i need do my own thing...

7 MATTERS THAT SCARE ME


  1. can't make my parents n family happy
  2. not get da job that i'm looking 4...
  3. x wake up early aka overslept 2 sit 4 an exams or tests
  4. dissapoint my frens who r really trust in me...
  5. x become a true Muslim....
  6. x tepati janji yg dh di buat...
  7. fail in exam... nitemare gler beb...hehhehe

7 SONGS FOR NOW

  1. ayat ayat cinta by rossa (luv da song n novel)
  2. sempurna by andra n backbone
  3. menjaga hati by yovie and nuno
  4. cintamu by datuk siti nurhaliza
  5. ada denganmu by nubhan
  6. merpati by hady mirza (my fave song 4 bout 2 years in a row!!!)
  7. bleeding love by Leona Lewis

7 WORDS I ALWAYS SAY

  1. erk eleh......
  2. yer la tu.... (always using it when i x trust anything that people told me..in short doubt bout anything)
  3. bengong......
  4. poyo jer lebih.....
  5. siot...when someone pis* me off.....
  6. erkkkk.....(just 2 complete da sentence...)
  7. kak atun nak lipas x (special 4 kak atun...)

7 MATTERS I VALUE MOST

  1. my family (of coz laaaa).. i luv them worldly n hereafter...
  2. my Packard Bell that my sis n my bro gave me...(kick start 4 me 2 lub ICT very much...tq kak long n angah...)
  3. my astro..my resource 2 entertainment n knowledge... ;) (star worls, ria, hbo, cinemax, star movie...)
  4. my frens especially ein, lunchsters, etc...
  5. myself.....
  6. my mum's cook......she da best chef eva....
  7. all my ct's albums dat i bought mostly in 1st day launching... ;)

MY 7 'FIRST TIME'S

  1. 1st time fall in luv in 1998...opssss....
  2. 1st time duk umah sewa n 2 be independent at all in 2002 when did my diploma...
  3. my 1st bes frens r ein n najmi.....
  4. start crazy bout KDrama after my bro introduce 2 Autun in my heart until i spent rm 80 2 buy da original cd...
  5. my 1st foreign telenovela dat i follow was philipines' - Pangako sa'yo n then i'm really crazy bout da actress - Kristine Hermosa aka Tintin....with her partner - Jericho Rosales >> they're hottest couple at dat moment...obviously i don like Latin telenovelas
  6. my 1st performance in front of da crowds was in 1991 when i was in standard 1..me n my other 2 frens were forced by our teacher 2 present sum kind of peom (is it???) about jack n jill.....hehheheh
  7. my 1st performance with musical instrument was in 1994 when i represent my school on recorder n guess what we're da winner...

dat's all folkss......


Labels:



mista.grax
0 comment

my latest layout...
@ 5:31 PM


after designed it about a week that most of it hardly designed 4 the banner..finally i managed 2 publish da latest layout...just simlar with da previous one..coz my creative mind was block n blank at all...

dat y it just a lil bit different laa...but still i try n try 2 design a different layout like dis one...

once again i need ur comment...

4get bout da layout...

today or in detail last week i've 2 fave things 'rosak'...1st it was my mp3 player yg dh x leh nak recharge da battery...so if cannot recharge it means that i cannot using it laaa...OMG....dup aku akan rasa bosan alo kuar umah... :(

da most sad moment happened pagi td...i'm just arrived home from uia 4 induction course(i tell u later bout da course)...straightly do da laundry...i'm totally forgot to take off my cell phone even though i've take all da coins from my jeans...

u can imagine la kan when ur phone tu dh msk dlm machine kan with water....kompom la ur cell phone tu akan rosak...memula aku x pasan sgt la until my mum said that sumthing in da machine...
not 2 mentioned byk la...aku dh blur dh nie....main enset aku dh rosak...my other phone plak mmg bengong gak laa....now i cannot do anything la except using that bengong phone...

enough said laa...i'm still said bout da t phone... :( :( :(

Labels:



mista.grax
1 comment

AYAT AYAT CINTA da novel --- review
Friday, June 6, 2008 @ 3:36 PM


it's my 1st6 time review novel dat i read....actually ramai kot tau psl novel nie + film dia pun akan kuar kat malaysia dis year gak...

1st of all dis id my 1st islamic novel yg aku baca...aku terjebak nak baca novel nie bler rmi review dis novel as a BEST ISLAMIC NOVEL eva in of of da forum...novel nie dh kuar kat malaysia since 2006 n i just pandang2 jer novel nie coz i think it's a motivational book yg byk kat msia ni without realize there's something special bout that book...as i said i only thought it just ordinary book..that's y we don judge da book from it's cover....hayati or dalami da secret inside da cover....

after a fantastic review n recommand by kaki novel aku pun bought dat book last week n start to read it...it wrote by HABIBURAHMAN EL-SHIRAZY da ex Al Azhar student from Indonesia...my bro in law said that he was my bro in law's junior masa blaja kat Al Azhar tu...

let me share da review u guys...
  • wat a wonderful novel..it's my 1st time la aku rasa tenang bler baca novel...da way the writer use the word that inckude verses of Quran, Hadith, poems n da way he tells da story tu wat org akan rasa syahdu jer baca....apart from telling a story, the writers also share the knowledge to everybody n also nasihat yg bebtul berguna la kau kita nie...
  • FAHRI - da mian character of dis novel...wat a wonderful man...wat i can say is - he is nearly perfect Muslim...i wanna be like him...i adore his patient, kindness, respect to people either they r muslim or non-muslim..attitude, his taat nya to Islam...
  • it's hard to find dat kind of people like FAHRI..mayb one in a million la FAHRI nie...zaman2 nie senang ker nak jumpa...if u meet that kind o people please let me know...i wanna be his friend....heehhehhe....
  • once again the writer did a very good job when he told us bout Cairo..n feel like aku sendiri ada kat Cairo at dat time..another one ber dia citer pasal tahap kepanasan Cairo up 2 41 degrees tu...wow last2 aku sendiri rasa panas nya..aku blk yg berpeluh...wat a writer he is erkkk....da way he capture da attraction tu mmg wat aku impress laaa....dat what we call anuegrah dr Allah kan..anugerah yg dia dpt tu mmg wat aku nak jdi writer cam dia...
  • women characters like Maria, Aisha, Nurul n Noura (before she did something that make me hate her a lot) mmg tersusun..nampak kesucian diorg tu except Noura at da middle of da novel...Aisha as Palestine + Turki blood wat kan aku rs she's really beautiful...Maria di gambarkan as Christian another character yg aku impress a lot..da way he respect Fhari n dia gak leh hafal some Quranic Verse...dia gak wat aku nak banjir bler dia mimpi x dpt msk syurga tu...n Aisha begitu tabah n sanggup wat apa saja termasuk rasuh spy Fahri terselamat dr dugaan Allah tu...
  • untung fahri bler 4 pompuan sekaligus minat dia..nak wat camner..dh dia mmg hormat wanita sgt2...kinda weird la klao xder pompuan yg kejar dia...hehehe
  • besnya dpt housemates Fahri tu..they take care each other n honestly x penah aku ada housemate(masa poli dulu laaa) yg take care kat kita cam saiful n da rest....that' wat we call friend or in other word SAHABAT DUNIA AKHIRAT...
  • n how nice dpt jiran cam Maria n family..even they r non-Muslim but they still respect n treat da Fahri n frens well n equal...they did not bother about da religion...wat they think is 2 treat people as human beings...
  • kesabaran Fahri r really amazing...even dia kena seksa coz perbuatan yg dia x wat he still sabar..mana ada manusia yg dpt sabar seperti Fahri..at least kalo org lain diorg akan terpaksa ngaku even hakikatnya nonsense fitnah tu sbb nak lepas kan diri dr kena seka dr polis2 tu...wonder la rmi org ada sifat cam Fahri....surely aman dunia nie beb...
  • ending yg aku rasa wat aku sendiri nak nangis...honestly there're many parts yg mmg wat aku nak nagis bler baca beb...i couldn't remember which part...menangis sebab apa???sebab penceritaan, susunan ayat, Quranis verses yg ada related ngan citer yg di sampai kan etc...

aku rasa tu jer la kot yg leh aku share ngan korang...apa yg aku ingat...actually there's a lot benda yg aku nak share..but aku tkut kang ada yg bosan n takut ngan spoiler yg aku bgtau (those yg tgh n lum baca laiee)..

4 me AYAT AYAT is the best novel eva yg aku baca even this is my 1st Islamic novel...i adorewith the writer...n i will be his fan after dis after read this wonderful n awesome novel...aku mmg recommend la those yg kaki novel n even yg bkn kaki novel to read dis book...

RM18.30 that i spent for dis novel is really worth a lot...beside dpt read da story we also can learn sumthing from it n become a true Muslim - Insya Allah....

after dis i wanna buy this writer's books yg au dh ushar lately..mayb i wanna be his books as collections n inspiration....jus wait 4 money 2 borong al his books...

btw mayb ramai tau novel ni dh di adaptasi 2 film...i still waiting 2 watch it..n i wanna compare both novel n film whether da film still follow da novel or not..from wat i heard mayb da reader will be frustrating a lil bit with da film...ok i'll watch it n then i'll review da some as well....

once again..kalo nak baca sumthing yg calm n x nonsense...this novel is da one.....

Labels:



mista.grax
0 comment

i wanna get married...WHAT??????
Monday, June 2, 2008 @ 11:53 PM


1st of all..don speculate anything bout da title…it’s x related 2 me at all…y I’ve 2 get married even I don hv any calon at all….
Ni citer psl my adik angkat masa kat sekolah teknik…I received huis message just now…dh lama gak la kitorg terlost contact…just a light topic ~~ yg related to update of ourselves..
Suddenly he start talking about kawin…WTH kan dia nak borak psl kawin ngan aku nie…b4 dat he da same age of wawa, luz, fixa, nawal n shyuq jerr…he finished his diploma at one of da polytechnic in kelate…meaning he just 23yo….still young rite…like me….hahahahha
From my view he just naïve guy yg baik, kira kalo wat menantu mmg untung gak laa…hehheheh
He said that we really care n crazy bout his girl sampai mati…in short..he start 2 jiwang la gak…he x da person I’ve ever known before…MY GOD….wat happen 2 him erkkk…totally lost laa…
He said that he wants krja eras only 2 propose dat girl b4 someone potong line him…once again…my heasrt said OH MY GOD!!!!!!
Mayb he trying 2 pretend to be too mature…I don hv da answer…mayb pasal environment dia yg x like us (especially students laaa) yg think that they r ready enough 2 hv dat kind of responsibility…
Just like me..i don think about that issue at all coz I know my situation, responsibility n my typical thinking – I need a long time 2 enjoy before face that situation….
I only can give him advice – “don deeply love someone yg bkn hak kita laie…coz anything can happen coz people can change even in 1 second”….
Hopefully he will keep in mond wat I’ve already advice him….

Labels:



mista.grax
0 comment